CS Universitatea Craiova are un nou staff

Silvian Cristescu
Silvian Cristescu

Cu ce puteam începe acest minunat blog în care să ne spunem off-ul decât cu un subiect care provoacă atâta vâlvă în Craiova. Dacă nu ați ghicit (știu scrie în titlu deja) este vorba de noua echipă a Craiovei susținută de primărie și de 2 patroni care nu se văd la față.
Ca o scurtă recapitulare este echipa înființată pentru a scăpa de Mititelu (știm cu toții păcatele și problemele lui, nu mai este nevoie să le prezentăm) și a readuce fotbalul în Craiova. De aici apare și marea problemă. O parte recunosc doar „leul” și merg cu el până la moarte (sa le spună cineva că FCU a cam murit, știu, știu, Știința nu moare….dar din păcate așa a făcut) și o parte care vor fotbal, nu ii interesează nici tradiția prea tare și au îmbrățișat noul proiect. Cum oltenii sunt inimoși când vine vorba de fotbal, scandalul va tine mult și bine.
Gata cu scurta rememorare de evenimente, să revenim la problema actuală. La sfârșitul ligii 2 și a playoff-ului CSU se află pe prima poziție a clasamentului și este în așteptarea verdictului dacă are voie sau nu să promoveze în prima ligă. Până se decide (18 iunie – teoretic), la echipă au început schimbările. Au plecat câțiva jucători, au venit alții, dar și staff-ul s-a schimbat. Primul a fost Gheorghiță Geolgău care a fost înlocuit cu Silvian Cristescu. După a urmat Gabi Balint înlocuit de Ionel Gane când toată lumea aștepta să îl vadă pe Cristiano Bergodi și se visau campioni.
Dacă schimbările sunt bune, dacă decizia va fi una favorabilă sau dacă suporterii vor venii toți la CSU rămâne de văzut.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s