CS Universitatea Craiova a revenit în Liga 1

CSU în Liga 1
CS Universitatea Craiova a revenit în Liga 1

Dragi olteni, dacă nu ați aflat deja, după „lupte grele” , lungi parlamentări, certuri, amenințări cu TAS, FRF și-a luat în sfârșit inima în dinți și a afiliat clubul CS Universitatea Craiova. Votul a venit ușor și clar: 168 voturi pentru și 2 împotrivă (dacă nu ghiciți cine, este vorba de Târgu Mureș și de Râmnicu Vâlcea). In plus, celebrul articol 54 care a stârnit atâta vâlvă a fost eliminat din noul statul al FRF. Marele Burleanu a grăit: „Acel articol a fost eliminat din noul statut al FRF. Noul statut aprobat astăzi elimină acel articol, pentru că nu poți fi la Liga a IV-a, de exemplu, şi să stai trei ani fără să ai drept de promovare. Până astăzi s-a aplicat vechiul statut. De acum înainte, tuturor membrilor federației li se aplică noul statut. Avem nevoie și de o decizie de Comitet Executiv, ca să omologăm rezultatele și, bineînțeles, atâta timp cât regulamentele federației prevăd acest drept de promovare, implicit ar decurge și acest fapt „.

In concluzie putem zice că CSU a avut victorii pe toate planurile. Nici pe plan fotbalistic nu pare să se culce pe laurii victoriei și se întărește pentru prima ligă:

Veniri: Mateiu (Fc Braşov), Herghelegiu (CSMS Iaşi), Avrămia (CSMS Iaşi), Straton (FC Vaslui), Kay (Os Belenenses), N. Rocha (liber), Frăsinescu (Gaz Metan), S. Achim (Petrolul), A. Neacşa (Corona), Dănănae (Apollon Limassol), Băluţă (Viitorul), Acka (liber), Madson (FC Vaslui)
Plecări: Izvoranu (Oţelul), Voinea (Pandurii), M. Pop, Latinovici, Precup, Dragu, Vandelannoite (liberi)

Asa că să sperăm că va fi liniște în fotbalul craiovean de acum înainte și ne vom bucura de cât mai multe victorii. Hai Craiova și să auzim numai de bine 😀 !

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s