Au fost 15000 la prima strigare

CSU - Pandurii 15000 in tribune
CSU – Pandurii 15000 în tribune

Lume, lume vineri a fost meci mare în Craiova 😀 , noua Știința a revenit în liga 1 într-un meci contra vecinilor „olteni” de la Pandurii Târgu Jiu. Emoțiile acestui meci s-au simțit încă de joi când se vânduseră numai 1500 de bilete (bilete + transportul nu mai sunt gratuite în Liga 1). Însă odată cu venire meciului de vineri seara, ora 21:00, suporterii au început să se strângă la stadion și ușor, ușor cele 8 case puse la dispoziție au început să nu mai facă față aglomerației. In scurt timp stadionul a fost umplut de 15000 de suporteri (ca în vremurile bune) oamenii înțelegând în sfârșit că „o iubire alb albastră” va continua prin noua Știința CS Universitatea Craiova.

Meciul a început greu, dar încet, încet craiovenii s-au apropiat de poarta pandurilor. Cele mai multe ocazii de gol au aparținut Craiovei, însă Pandurii au deschis scorul. Pe final (min. 86) Curelea a restabilit egalitatea și meciul s-a terminat nedecis.

Un scor bun la următorul meci cu Steaua va umple stadionul la meciul de acasă. Asa că „Hai Craiova” și sa auzim numai de bine. 😀

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s