Cartierul chinezesc din Craiova – Mare problemă mare

Cartierul chinezesc
Cartierul chinezesc

Probabil știți deja că în Craiova urmează să se construiască un nou cartier chinezesc. Este vorba despre o firmă din China care a câștigat licitația pentru construirea unui nou cartier de locuințe în Craiova. Trebuie precizat și faptul că a fost singura firma care s-a prezentat la licitație.

Lucrările trebuiau să înceapă în februarie dar au fost amânate pentru 1 martie pentru a evita vremea rea din sezonul de iarnă. Aceste locuințe vor avea cele mai mici prețuri pentru apartamente din Craiova. Pentru cele 1800 de locuințe ce se vor construi, armata (care a cedat terenul pentru construcție) a depus deja 1300 de solicitări și încă 800 din partea populației. Pentru a te înscrie în acest program trebuie depus și un avans de 3000 de euro dar numai când clădirea va avea un etaj ridicat.

Toate bune și frumoase până acum…când intervine nemulțumirea tipic românească. Probleme craiovenilor războinici și justițiari sunt în ordine: de ce a primit chinezii terenul, de ce fac chinezii blocurile, de ce nu fac românii blocurile, de ce trebuie să dai avans, de ce le face Olguța, de ce le face PSD, de ce să dai bani pe chinezării…etc.

Pentru toți acești războinici soluția este extrem de simplă: nu vrei, nu cumperi, sunt atâtea persoane care au nevoie de apartamente mai ieftine.

P.S. : Există apartamente construite și de alții (nu de chinezi) și ghici ce? Sunt scumpe și încă nu și-au găsit cumpărători nici până acum.

Să auzim numai de bine!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s