300 de mii de lei pentru biserica din Craioviţa Nouă

Rugaciune

În această perioadă când abia se găsesc bani pentru spitale, biserica face minuni și scoate bani pentru tot ce dorește. Biserica, dacă nu știați deja, este puterea din stat peste orice, peste președinte, parlament, orice este sub comanda bisericii.

Mitropolia Olteniei a solicitat Consiliului Județean Dolj continuarea cooperării în realizarea proiectului care prevede realizarea Catedralei “Sfântul Ion Botezătorul” în cartierul Craioviţa Nouă.

Consiliul Județean Dolj alocă suma de 300.000 de lei pentru continuarea lucrărilor la lăcașul de cult. În total, de la începutul lucrărilor, Consiliul Județean Dolj a alocat, pentru realizarea bisericii din Craioviţa Nouă suma de 2.960.000 de lei. Consilierii județeni au votat în unanimitate propunerea venită din partea Mitropoliei Olteniei. (avem cei mai credincioși politicieni, cei mai cu frica lui Dumnezeu 😀 😀 )

P.S. : Spitalele mai pot aștepta. Bisericile erau prea puține pentru câți vor plecat în ceruri din lipsa spitalelor. Bravo domnilor politicieni, o alegere foarte bună pentru populație.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s