Colectare gratuită a deșeurilor electrice și electronice

Reciclare

Primăria Municipiului Craiova, împreună cu Asociația RoRec pun la dispoziție un serviciu gratuit de colectare a deșeurilor electrice și electronice din Craiova.

TelVerde 0800 444 800 este serviciul de preluare gratuită de la domiciliu sau sediu de firmă ori instituţie, a DEEE! La TelVerde 0800 444 800 poţi afla informaţii despre unde și cum te poți debarasa de deșeurile electrice, unde există puncte de colectare în Craiova, când și unde sunt zile de colectare în Municipiu, precum și alte informații despre colectarea DEEE. La TelVerde 0800 444 800 suni gratuit din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă, zilnic între 9.00-17.00, soliciți preluarea gratuită de la domiciliu sau sediu de firmă ori instituție a deșeurilor electrice, iar echipa locală RoRec vine și ridică deșeurile, transportul fiind gratuit.

Asociația Română pentru Reciclare – RoRec este o organizaţie non-profit, formată de unsprezece dintre cei mai cunoscuţi fabricanţi europeni de aparatură electrocasnică prezenţi pe piaţa din România. Asociația RoRec preia responsabilitatea producătorilor de aparatură electrocasnică şi gestionează toate activităţile necesare colectării, tratării și reciclării deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE), în conformitate cu legislaţia europeană în domeniu.

Contact

Asociația Română pentru Reciclare RoRec
Str. Sevastopol nr. 24, etaj 5, 010992 Sector 1, București
Telefon: 021/2327182, 021/2327183
Fax: 021/2327181
Mail: office@rorec.ro
Web: www.rorec.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s