Reabilitare termică a blocurilor pe fonduri europene

Polistiren expandat

A început reabilitare termică a blocurilor din Craiova. Reabilitarea a început cu blocurile din 1 Mai, zona de la Ciupercă.

Reabilitarea blocurilor se face pe bani europeni, prin Programul Operațional Regional. Primele trei blocuri la care se lucrează sunt M 13, M15 B și M 24.

Lucrările constau în izolare termică a fațadelor cu sistem ales în fiecare proiect (polistiren sau panouri termoizolante). Înlocuirea tâmplăriei exterioare inclusiv a accesului în bloc cu tâmplărie termoizolanta (partea vitrată), tâmplărie dotata cu grile de aerisire. Închiderea balcoanelor şi/sau a logiilor cu o tâmplarie termoizolanta inclusiv izolarea termica a parapetelor. Termo-hidroizolarea acoperişului tip terasă. Izolarea termică a planşeului peste subsol.  Lucrări de Reabilitare a Sistemului de încălzire și repararea instalației de distributie a agentului termic pentru încalzire şi apa caldă menajeră din subsol inclusiv izolarea termică a conductelor de distribuție. Montarea robinetelor cu cap termostatic la radiatoare şi a robinetelor de presiune diferenţiala la baza coloanelor de încalzire.

Conform graficului, lucrările vor trebui finalizate până la finalul acestui an calendaristic.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s